Nostalgitripp från midsommardimma

Jag och Mickis sitter och pratar på buddy.. Kom såklart in på en midsommar för något år sedan. Sjukare än någonsin. Men satans så kul.

Jag träffade en kille genom några kompisar kompisar som vi börjar hänga en del med. Jag, carro och Mickis. Kollade på VM i rålis en vacker dag och så kom det upp, midsommar. What to do. Vi hade inga som helst planer, och han och hans kompis skulle till Halmstad. "Ska ni med!?" En snabb blick på varann och "Ja.. varför inte.. där har vi aldrig varit" Sagt och gjort. Ett telefonsamtal till mamma, lite smör, och bilen vart utlånad. Fix och trix, vi hade typ tre dagar på oss. Ringde någon annan och fick hjälp med lite, pyttelite alkohol. En dunk. Fem liter. På tre dagar. Jovisst.

Åkte på torsdag eftermiddag, svängde förbi "Frasses" och Sebbe åt ett monster. På riktigt. Detta var i Söderköping eller nåt, när vi kom till Halmstad på kvällen hade han pommes frittes kvar. Vi bodde hos Lurken, en kul prick. I hans lilla etta var vi efter någon dag 8 stycken. Inträngda i spritångor. Mysigt värre. Första kvällen var vi svårt trött och slängde oss på dubbelmadrassen och försökte sova. Sigge hällde i sej en whiskey, och däckade så småningom på soffan.

Midsommarafton.. Vi åkte in till stan, packade väskorna med alkohol och så åkte Sebbe med oss till Tylösand. Underbart vackert man kallt som fan. Och folk badade. Nyktra. Idioter. Jag ska lägga upp kort sen, underbara kort. Alla andra mötte upp oss, och vi hade fått sällskap av lite fler människor. Malin, Tina, Allan.. Hittade en avlägsen plats med dagens första lä, sol och öl. Ja tack. Åkte hem, gick och handlade, halvlulliga. Kött, groggvirke och en massa skräp. Kom tillbaka och slängde på engångsgrillarna. Typ sju stycken. Försökte grilla kött till potatissalladen, men det gick sådär. Drinkar, öl, fotboll och strålande sol på Lurkens gräsmatta. Killarna mot tjejerna i fotboll, vi krossade. Barfota. Och berusade. Carro började sluddra vid tresnåret, kanske inte så konstigt eftersom vi inte precis drack vatten i vätskapauserna varannan minut. Gräsfläckar och tacklingar. Sommar, eller vadå?

Gjorde oss i ordning hos Lurken, kanske 8 pers i hans lilla etta på... 40 kvm. Kylen fullproppad med öl och cider och redbull, dunken bara provsmakad. Vi sprang runt i lägenheten medan grabbarna inte riktigt vad som skulle ta sig till med fem tjejer runtspringades i lägenheten. I bikini. Kul för dom. Smink, kläder och sommarfrissan på. Blomma i håret. Taxibuss till Tylösand, Leffes. Tror att det hette så. Ragglad in och shotade whiskey. Vidrigt. Sen är kvällen rätt så suddig. det var jävligt kul och det var skönt att dansa ute. Galna carro började promenera hem ENSAM i en stad hon aldrig satt foten i, bra jobbat.

Midsommardagen och Sverige mot Tykland i VM på eftermiddagen. Vaknar svinhungriga och fulla. "Jaha, bara att börja om då" Blanda häxdryck i petflaska, går med dundrande huvud till pizzerian, som inte öppnat för dagen. Först efter pizzan kommer servitören; "Ursäkta, man får inte ha medhavd dricka här" Synd. Petflskan typ slut och nästa fulla på ingång på allvar. Går hem, slänger oss på gräsmattan och däckar någon timme. Vaknar, laddar inför matchen. Tobbe ringe och säger att Lusen är född. Får ett mms av mamma någon timme senare på en söt och pytteliten bebis. Firar med dunkdrinkar. Sverige förlorar och vi sitter alldeles för många i soffan och skriker och blir arga. Ilskan försvinner snabbt och vi drar på oss sminket.. igen. Går in till stan, allt stänger tidigt och vi går till Gaston. Proppat med folk och dyrt som fan. Carro mår dåligt och åker hem, jag och Mickis träffar några killar från Stockholm. Drygast i Halmstad.

På söndagen var vi lagom trötta och lagom bakis. Jag var rädd för att köra, men tog den första biten. Gränna. Polkagrisar och så körde vi vilse. Hur lyckas man?? Kommer hem sent på kvällen, dödstrött men tackar gud för att jag har semester två veckor senare. Som dock fylldes av halsfluss. Men ack så värt det.

Bilder kommer att läggas upp, för att förstärka minnet en aning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0