Ååååh.... William..

Jag är glad idag. Mindre glad när jag vaknade i morse, men med en klunk cola och en munk i handen blir allt bra (usch jag är äcklig). Men inte nog med det.. Jag traskade mej iväg till Konsum, även fast det kändes som att bestiga mount everest. I regn och motvind. (Det är kanske två minuters promenad dit) Men så fort jag kom utanför dörren kände jag mig på bra humör. Jag gick och lallade lite för mig själv och log åt fåglarna. Hög? Kanske.

Väl inne på Konsum skulle jag bara försöka få med mig lite cola, viktigast!! Men så vart jag frukostsugen så det vart skinka och bröd och philadelphia och paprika. Mums. I kassan satt han... William. Vilken kille. Blont, lite rufsigt hår på sniskan, lite brunbränd. En liten ängel. Jag var, som sagt redan rätt uppåt, men han pratade med tjejen framför mig så himla vänligt och såg bara så allmänt oskyldig och genomsnäll ut. Jag log lite smått. Sen när det vart min tur sa han "Ja, hejsan" och drog på ett jättesmile. "Hej" svarade jag lite lätt och log ner i marken. Haha. Avis, Majk? ;) Men han var så härlig. Han var glad och så sa han "Det blir (oj, jag har redan glömt vad det kostade) typ 93 kronor" Och jättesmile! Han gav bara så sjukt bra vibbar på något sätt. Han kanske var 16. :) Mysigt tycker jag. Så han fick mig att le hela vägen hem. och fortfarande. Hur blir man en sån människa? Och varför finns det inte flera?

Ja.. Jag säger som Sune.. "Alllt är Guuuuld" Iaf just nu. Tills jag ska börja flyttpacka och städa. Huaha. Men jag är glad :) Jag kom på att jag inte bloggande så mkt om förra helgen.. Nubbelunchen och det kalaset. Det var trevligt. Lunchen var ganska lugn, iaf lugnare än det brukar. Skönt. Jag var inte riktigt på g. Men sen kastade pappa en vattenballong på mig och då tycker jag det var en bra idé att kasta en halv hink vatten på honom. Det tyckte inte han. Sen hade jag dåligt samvete i... hmm.. jag har det fortfarande :) Förlåt, papi.

Micke vann den årliga femkampen. Han var stolt, jag kallar det nybörjartur!! Jag och lillebror låg och solade några timmar i söndags, men vad hände? Det började regna. Jätteskoj.

Ja.. Och nu har jobbet satt igång igen.. What to do? Det vet man aldrig. lite virrvurr i skallen har jag ju vant mej vid att leva med så det får gå. Nu ska jag mumsa i mig frukost! Tjing.

Nu Jääääävlar...

Jag var less i morse. Men nu.. Tack, kära arbetsgivare för att ni försöker ta död på mig. Jag vill gråta. Storasyster oxå. Såna idioter borde inte få finnas. GAAAAAAH! Jag ska nog kasta lite porslin hemma ikväll. Eller skrika i duschen. Stackars Micke som bor med mej!! Jag var på lite bra humör i morse, trots måndag och slut på semester.. Men det fick ju vara en dryg timme. Helt fantastiskt underbart. Inte nog med att hela semestern bestått (kan man skriva så?) av regn och kyla och istappar i näsan när man satt huvudet utanför dörren. Jippie. usch va less jag är.. men inte nog med det som sagt. Jag har även fått ett jävla hårstrå felvuxet så det ser ut som jag fått bältros på hela ögonbrynet. Skitsnyggt. och vad hände i lördags? Jo, alkoholsuget stannade av alldeles för tidigt och pappa råkade hoppa lite på min fot så jag är nästan handikappad. (Överdrift). Kul igen. Ja, jag är bitter. Men idag har jag all rätt. Så det så. Snipp snapp slut för nu. Bajs.

Nya, bättre tider!

.. eller så... Jag hajade inte riktigt vissa hajper (visst är jag kul?) på det där förbaskade blogspot så det fick bli det här istället... Back on track iaf. Typ. Sista dagen på semestern, känns för jävligt, men vad gör man. Den ska iaf spenderas på landet med en massa släkt och massa kul. Nubbelunch (livsfarligt när pappa är med), femkamp och en massa skitsnack. Och skratt och brist på empati när min högst troligt, vääääldigt bakfulle man på söndag vill ligga i en buske och spy hela dagen. Muhhaha. Jag är ond. Fast jag har tydligen varit elakare.. Typ när han påstod att han var nära döden för ett tag sedan och han med bestämd stämma vackert sa: "Jaaa, och dödsorsaken kommer ju vara glasklart. Död pga för tung pung" Stackaren.

Yaya.. idag är jag lite bakis. Men det var det värt. Hade lite härligt besök av älskade storasyster och Majks herr walle (agaton). Vi åt middag, mest drack vi. Och jag tycker synd om dom två stackarna som skulle upp och jobba i morse. Järnkeps på både syrran och majk. Hihi. (Jag sa ju att jag var ond).

Semestern har väl varit sådär... Vädret har ju självklart mest varit moln och regn, så nästa gång jag är ledig blir det solarieholmarna. Att dricka bailyes och öl klockan 11 en måndagsförmiddag känns generellt inte helt okej. Men vad gör man när man egentligen skulle legat på playan och stekt, men man sitter i ett grått jävla kök på söder och ser att regnet bara ökar och ökar och ökar. Jippie. Klart man måste dricka då, det sa tom mamma! Och DÅ får man.

Igår natt hade jag bästaste bebisen här. Han är ju för underbar. Jag vill äta upp. Han somnade halv åtta, väldans skönt, men tyckte tyvärr att det var en bra idé att vakna halv 6 och pilla på en sovande Anna. Fast är man så söt som han så blir man alltid förlåten, förbaskade unge.

image1 

Nu ska jag ägna mej åt lite packning och picka på den bakfulle som ligger och dåsar på soffan! Adjökens.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0