Idolcitat.

Kerstin på jobbet är urkul. Jag satt just o kollade på en annons om ett jobb och hon tycker att jags ka ringa o säga "Hej, det är Fogelanna, kan jag flyga förbi?!" Haha. Underbart. Jags kulle nog få jobbet.. eller?

DelTVÅ

jag är mätt..rund (som vanligt) och fyller min strupe med kaffe. Nu är allt skojigt (eller nåt) jag skulle skriva borta i min skalle. Så to hell med det. Jag ska ha en vit månad nu (HAHAH, kommer ju hända). Men nu fick jag minsann en liten morot, jag kikade på flygbiljetter till Amsterdam, till min älskade Sanna. I slutet på september, det är ju faktiskt en månad :) Nu ska jag bara hålla mej oxå... Wiho. Lycka till.

Jag vill oxå åka till Hawaiii. Jävla fanny att åka o sola och bli brun (igen!) och jag kommer vara vit som en albinohund i vinter. Jaja.. jag har iaf den bästa här hemma, han är oxå vit. Men helvete så söt.

image6  

Mitt lilla knytte.

Kaosmorgon jag härmed vill döpa till HELVETE.

Jag gick duktigt upp 06.30 för att hinna äta en god och nyttigt frukost i lugn och ro. Kolla på barnprogram och sådär.. Skyndar på stegen ner till tåget, för att hinna med 07.12. Tjena, jag väntade, och väntade... Och när jag äntligen kom till Karlberg väntade jag lite till. 09.00 traskade jag in på jobbet. Post, post, post.. och nu växelhäxa igen.. jaja..

På väg till jobbet hade jag så mkt att skriva om, men nu är jag mest less... I morse reagerade jag tex på en man som drack starköl, runt sju sådär, Gott. Själv funderade jag på om jag kanske, kanske skulle avvika från min sk vita månad i helgen, för att kanske partajja lite. Inte så sugen, men ändå. Och där står han i sliten jeansjacka och halsar öl. Kul för honom.

På första tåget i morse, körde en ganska så rolig chaufför, säger man så? Näää.. (pucko).. förare. Han pratade lite sådär härlig skånska, precis lagom. När alla trängde sig på i Sumpan så sa han glatt "Nu drar vi in rumporna lite så vi kan stänga dörrarna och rulla vidare" Jag hade nog tyckt att det hade vart rätt kul, om jag inte redan visste att jag skulle bli minst 15 minuter sen till jobbet..  Lite lustigt och oväntat av en tågförare. Jag såg mej omkring för att notera de andra resenärernas reaktioner, men ingen rörde en min. Fullt förståeligt. Där stod ett gäng främmande människor, ihoptryckta som sälar och föraren skojar glatt om stora rumpor. Hmm.. Iaf.. efter et litet tag så tyckte han tydligen att han skulle förklara varför tåget var 25 minuter sent "Gomorron alla glada morgonresenärer.... anledningen till denna stora försening är at... (blablbla) Men vi har en alldeles underbar och solig augustimorgon här i stockholm, vi beklagar detta. hejdå (typ)" Det tyckte jag var ganska roligt, jag smålog iaf för mig själv men ingen annan gjorde det. vad jag såg. DÅ var det gulligt sagt av honom, lagom flummigt att börja morgonen med. När nästa tåg var 50 minuter försenat log jag inte längre. Hans skånska föll bort ganska fort.

Nu ska jag iag gå och äta maaaaat... Äntligen. Jag fortsätter nog att blogga lite efter lunchen, om puckon som inte hör skillnaden på etta och åtta slutar ringa. Tjipp.

Update..

Jag har varit seg med skrivandet. Jag har kanske inte varit den mest motiverade, men jag trodde faktiskt att jag iaf hade skrivit kanske en ynka gång sen jag la upp den vackra bilden men icke. I fredags bjöd jag hem några av mina damer på lite vin hem till oss. Majkie var på jobbet, så lika bra att passa på. Jag, sanna och anne slängde ihop en sallad (eller sanna gjorde det, anne målade naglarna och jag rensade kyckling). Men iaf.. den var god och vinet blandat med sprite, var alldeles för läskande för vårt eget bästa.. Men kul var det, jag är bra sugen på att lägga upp alla vackra bilder på när sanna blev penetrerad med min penisliknande kapsylöppnare. Trevligt. Jag höll i och hon skrek. Kul fredag var det iaf. Mindre kul var det att sitta med dunkande huduvvärk och starkt illamående i en varm och unken kyrka. Lillebrors konfirmation. jippie. Men han var söt som alltid och glad och berättade en massa kul om gud.

Igår träffade jag mina älskade vänner på MoseBacke. Underbart att träffa Johanna som jag inte sett på ett år. Trots kyla (sommarsverige ju) vart det mkt skratt och glada miner och minnen. Tyvärr åker mina bästaste hem snart, inte alls så roligt.

Jag börjar bli trött nu... eftermiddagströttheten, som alltid är så underbar, speciellt när man inte riktigt lagt sig i perfekt tid dagen innan... den smyyyger sej på. Usch. Jag ska slänga mej i sängen när jag kommer hem och ligga där och ligga... Eh va? Jag är trist idag. Snart kanske bloggen kommer att uppdateras något oftare och kanske tom utökas med bilder. kisspaus. Adjö

Titut!!!

Har jag inte den sötaste syrran av alla så säg? Jag tycker det, resten är oviktigt.


Gråhårig o möglig.

Jag har så trååååkigt. Vad ska man göra när man gjort sitt jobb, surfat på ALLA hemsidor och plockat med ditt o datt som inte ens behövs.. WHAT TO DO!? Jag utvecklar gråhårighet och hela min person luktar möggel snart. Så kul har jag. Här sitter man inte fast i stolen inte, här fladdrar håret som i en cabbad porsche när man springer från punkt A till B. Det är sååå mkt att göra, utbränd. Ja. Eller sjukt understimulerad,  ja. Troligare. Ibland när jag hamnar på såna här kassa uppdrag så undrar jag om jag har någon hjärna. IQ-mumsmums. Ofrivilligt. Det känns långt ifrån okej.. Man kan bara inte ha haft ett så spännande liv om man nöjer sej med att lattja med kaffeapparater och glo in i en dataskärm hela dagarna. Som att jag nånsin får välja. Nej.

Iaf.. Helgen var lugn. VÄLDIGT lugn. I lördags var jag och  Majkie ute på Dalarö med mami och firade storebrors flickvän som fyllde 25. Vi var lite sugna på att jävlas och komma dit halvplakata men det kändes ju lite väl elakt. Vi fick ju inte dricka på själva kalaset, för då skulle vi tydligen bli "opresentabla" Tack igen. Så jag och Majkie ville göra nåt kvällstid, redan när vi gick upp på morgonen. Fart och fläkt. Bara det att ALLA våra kompisar som vi försökte lattja med var borta, och de som var hemma (störd mening) dom ville uppenbarligen inte leka med oss. Nästa gång ska jag minsann oxå låta bli att svara på trevliga sms. Helvete. Jag var desperat efter nåt skoj i lördags men ingen ville leka. Vad är det för fel på alla!? Mej är det ju iaf inga fel på... WAKE UP. Ni ser, jag blir så störd av det här jobbet o gloendet in i datan att jag pratar om mej själv i tredje person i min jävla blogg. Fy FARAO! Såhär kan det inte fortsätta. Suck. Lördagen slutade däremot med att vi snickrade ihop vår andra tv-.möbel. Jippie. Ge mej VIP-kort på Ikea så kan jag lära barn snickra på lördagskvällar. Suck.

Jag och min syster planerar en FET komplott. Tips tack! Ingen behöver nödvändigtvis dö, men kanske få lite skallar att tänka med. Det skulle vara bra. Eller hjärtan. Fina grejer.

Nu kom jag just på mej själv med att tänka att "undra om jag ska skriva att nu ska jag göra det och det..." men det slog mej ju faktiskt att det finns ingenting jag har att göra just nu.. Lattjolajban. Aja.. ögonen får väl bli fyrkantiga, passar dom ihop med min spongeboobfyrkant-figur. Hell yeah.


Kreativitetsådra = NOLL

Blogg igen.. en och samma dag. INTE likt mej. Då har jag tråkigt. Jag är less. Jag såg fram emot kalaset imorn, tills jag fick veta att min familj, mitt eget kött och blod skäms för mej. Kul. Jag får inte dricka alkohol imorn på festen för jag kan tydligen inte bete mig. Det var mer än vad jag visste... Tack för informationen.

Jag kollar på höstkläder när jag springer i affärer nu. Jag vill ha MASSOR. Nya stövlar, ny höstjacka, schyssta mörka jeans, ett gäng mysiga, burriga hösttröjor (inga som sticks) och mysiga hösthalsdukar. Och legheaters förstås. Jag lyckas aldrig se ut som jag vill eller som jag försöker att se ut när det gäller kläder. Eller hår. Eller smink. Jag vet oftast inte ens hur jag vill se ut, bara att resultatet ofta blir kasst. Jag har NOLL fantasi. Den har gått och gömt sig. Jag är inte kreativ för fem öre, samtidigt vill jag inget hellre än att gå till panduro och lägga mina pengar (som inte finns) på ett smyckesset och göra mina egna smycken. Även fast jag VET att dom högst troligt kommer att se ut som "hejkomochhjälpmej". Vad är det för fel på mej!? Jag har även fått för mig att jag ska måla med fönsterfärg på våra glasburkar vi vill ha till kryddorna i köket.  Hahahahaha. Ludvig, 1,2 år ritade med all säkerhet en finare teckning utan att titta igår, än vad burkarna skulle bli.

Jag ska nog byta stil. Jag ska färga håret svart, söka jobb på korvfabrik och börja älska punk. Jag ska bli som brudarna i "Tjenare Kungen". Då får man prata Göteborska. (det kan jag inte så bra) Och så får man ha hål i kläderna. Jag har mkt svarta kläder, kul tjej? Varje gång jag kämpar så blir det svart, svart ändå. Nånstans. Kul. (jag är inte bitter)

Imorn ska sofia och sanna åka till änki i Malmö. Utan mej. Jag vill oxå åka dit och reta bönder och dricka champagne. Suck. Istället ska jag ägna kvällen åt att leta tvättid och vara rädd för att värden ska ha dåliga nyheter när han kommer. Jag älskar lägenheten.
Och idag åker Carro, Mickis och Nina och ska dansa med flanellskjortsbärande/skogshuggande bönder hela natten. Utan mej. Bara för den där 25årsfesten jag ska på imorn som jag inte heller känner mej välkommen på. Vad har jag gjort för ont?! Jag säger ju det, amalia ska få sej en omgång kokt stryk när jag får tag på honom.

GAAAAH.

Frog-hunter och fredag

Landet är galet. Alltså hemma hos mamma. Jag har redan blivit en stadsmänniska, efter en sommar borta från Tumba. I onsdags var jag tydligen arbetslös så jag åkte ut till mamma i Uttran, där tobbe o ludvig höll till. Goselos med en glad Ludvig och sen kom Micke. Vi grillade och hade det allmänt trevligt.. Gick och la oss tidigt, och jag somnade som vanligt som en stock. Min säng är underbar. Speciellt bakisdagar. Iaf.. Jag vaknar av att Micke skakar hela mej, och han väser "Vill du se nåt äckligt?!" Jag satte mej yrvaket upp i sängen, håret åt ALLA håll osv.. "Ni har råttor här inne" fortsatte han.. "Eh va! vaddå råttor, vad snackar du om?" Jag vart lite irriterad över att bli väckt sådär elakt.. men men.. Så tände vi lampan, på golvet, i ena hörnan av rummet sitter en stor, ful, jävla GRODA. Grå och slemmig och allmänt ful. Den jäveln har hoppat in genom fönstret och ner på golvet. GRIS!!! Sjävklart vågade inte jag ta i den, jag var för bövelen helt nyvaken. Micke vågade inte heller, tills jag retade honom för att inte vara man nog att inte ens våga putta på en liten fjuttig groda (den var verkligen stor). Jag hade som tur var, ett gammalt påskägg på golvet i närheten av grodan, så jag tyckte det var en bra idé att försöka fånga den med ägglocket. Det var det inte. Efter mycket om och men, och lite rädda hopp från mej och micke, började grodjäveln hoppa upp och ner. Plus att den hånglade med min byrå. Inte helt okej. Jag drog upp mobilen och filmade när Micke äntligen vågade putta på grodan med skohornet, min briljanta idé såklart... hmm.. Det var kul. Nästan så kul att jag skulle lägga upp filmen här. Haha.

Till slut la vi en tidning på golvet, och fick dit grodan, och sedan slängde Micke på locket, för säkerhetsskull på en halvmeters avstånd, så den inte skulle bitas (?!) och så bar vi ut den. Snälla som vi var. Hjältar. Eller nåt. Men den VAR verkligen äcklig.. Men just det, det roligaste var när jag tassade in till mamma som sov med Tobbe och hade Ludvig brevid sängen i sin säng, jag väste "mamma, mamma, du MÅSTE vakna, vi har en stor padda i vårt rum, vi är RÄDDA" Hon mumlade bara till svar och vaknade till lite så småningom.. "Men va? Låt den bara vara omd en vart där inne så länge redan" Jag kunde inte riktigt hajja hur hon kunde vara så samlad, jävla typ. "Men va, är du galen! Den kommer lägga sej på oss i sängen och lägga ägg!!!" Mamma låg i sängen och skakade av skratt och beordrade mej att gå och lägga mig. Klockan var typ halv två. Gonatt. Till slut gick det bra. Micke självdöpte sig för övrigt till "Frog-hunter", hur manligt är inte det?!

Idag är det äntligen fredag. Jag har inte jobbat onsdag och torsdag, inget uppdrag tydligen.. Men idag jobbar jag på.. om man kan kalla det för det :) Fortfarande så lugnt överallt, så utbrändheten får vänta till hösten.. synd. Igår pysslade vi i lägenheten heeeela dagen/kvällen, så skönt att få ordning. Och nästa vecka ska jag ta hem lite flickor på besök, det ska bli trevligt. Pimpla vin och hänga på ballen. Sånt gillar jag. Men först ska den här dagen ta slut, och imorn är det 25årskalas på Dalarö. Ge mej för en gångs jävla skull lite sol. Tackar. Jag är likblek.

Nu ska jag dricka kaffe. Det är gott. Hejsvejs

Världens underbaraste Micke!

Jag hade en underbar kväll igår. En vanlig, enkel tisdag. Jag kom hem efter en lugn och ganska trist dag på jobbet, och möter en snygg och "upppklädd" pojkvän. Han säger att jag inte får gå in i köket, ger mej ett glas vitt vin med is i, som jag älskar, och beordrar mej att hoppa in i duschen. när jag väl får gå in i köket ligger det en stoooooor bukett rosor där i olika färger, helt underbara! Och en så gullig lapp som fick mina ögon att tåras, och en kulig korsordstidning. På lappen framgick det att vi skulle tillbringa kvällen på Grönan. Hur kul som helst! Vi blev som barn igen och gick runt och bara mös och pussades här o där. Vann för säkerhetsskull FYRA kg choklad oxå. Ja tack. Hejdå dieten. Men underbart var det, världens bästa kille är min! Så det så.

Imorn kommer min Sanna hem från Amsterdam, det ska bli mysigt. Snacka skit, dricka vin och bara mysa. Sofia, jag och Sanna. Äntligen. Hoppas bara på lite mer sol, det här jävla vädret kan skjutas. Hejdå

Lasse-Maja och Cleas-Åsa

Jävla skitblogg. Jag var ju färdig med mitt inlägg för farao och så bara försvann det. Dö. Nu är jag iaf mätt och belåten. Iaf belåten i magen. Jag har grubblat inatt på underbara namn till min förstfödde son, om han kommer nån gång. Claes-Åsa. Det klingar så vackert. Jag hade gärna hetat Stig-Berit, men jag var flintiskallig som nyfödd (och som bebis, mamma och pappa satte fast en rosa rosett med KLUDD i skallen på mej när jag döptes), och flintisbäbisar kan inte heta Berit. Så är det bara.

Igår var jag sjukt duktig. Vi var på Ikea, IGEN. Men den här gången fick med oss en hel del grejjer hem. Lampor, köksbord, stolar, kuddar, bra att ha kanske. Vi satt och grymtade åt skruvar hit och dit i köket, det enda stället där det fanns ljus. Men till slut tog jag tag i mörkret minsann, händig som jag är. Inte. Så jag skruvade ihop våran spotskena, med rädsla för mitt eget arma liv när jag kopplade ihop ståltrådarna med varann, men voila, det funkade! Jag vart stolt. Så stolt att jag ringde mamma och berättade på stört. Töntigt.

Idag är det äntligen dags att lattja med Ludvig. Han är underbar. Jag har längtat sååå efter honom, och min Cami ska få se en levande charmör på två knubbiga ben. Och ganska runda, men väldans goa kinder. Kan man motstå denna när han pussar på en genom telefonen? Jag är iaf hooked. Stonehard. Jag gillar ordet stonehard, bara för att det är en kass översättning, som antagligen inte ens finns. (Lägg märke till mitt värdelösa babbel bara för att flum fastnade i skallen.)

image3 

Jag har inte så väldans kul. Jag är ensam. Och trött och har ont i ryggen. Jag fattar att folk som sitter framför fyrkantiga burkar hela dagarna blir stekta i skallen (jag typ). Det är ju sjukt. Stickigt i ögonen och så. Fy farao. Tur att ebuddy finns.

I helgen vill jag ha sol. Jag gillar sol. Den får lixom omgivningen i ett helt annat skimmer, ett härligt. Va? Bored.

Hejsvejs.

Flytt OCH ångest.

Back on track. Sådär. Efter några hektiska dagar av illamående och lite packning är jag trött. Trött, trött, trött. Jag har druckit kaffe, och dricker jag mer kommer jag få springa på cirka tio kisspuaser till innan dagen är slut. Nej tack. Jag är lagom glad idag. Jag har ont i ryggen, efter gårdagens bravader. Jag och papi flängde och flängde och på kvällen skulle jag o min kära pojkvän montera ihop vår nyinköpta säng och nya soffa. Tjena. Började med att Mike råkade stoppa en träplugg i ett skruvhål, som absolut inte skulle vara där. Hade vi en tång hemma? nej. Hade vi en sax hemma? nej. Hade vi nåt vasst hemma? nej. Omöjligt med platta kassa bestick. Så vi gav oss på soffan. Micke står vid fönstret och läser ritningen och ska sen sätta dit nån skruv. Bara det att alla fönster i lägenheten är öppna så vinden tar tag i ritningen och blåser ut genom fönstret. Skicka ett vykort, soffhelvete. Som tur är blåste den bara ner på marken så den var lätt att hämta. Mindre lätt att läsa. Efter lite stånk o stön och bråk med soffben och gaaaaaaaaaah så fick vi ihop några delar. Bara det att vi satte ihop fel delar med varann. Idag smet jag till jobbet och lämnade stackars mannen hemma med soffa, madresser på golvet i sovrummet, MASSA tomma kartonger och soffdelar i vardagsrummet. Men soffan är ju iaf klart nu :) Handy man. Nu är det bara säng, lampor, tv, radio, köket, gardiner och allt annat kvar. Hmm.. Nästan inget. Eller så. Och idag ska jag till... IKEA. IGEN. Jag kan lika gärna flytta in där, där är ju allt fixat och klart.

Jag vill ut i solen idag. När jag hade semester så regnade det minsann vareviga(jävla) dag. Och nu? Då skiner solen som besatt. Tack, jesus (amalia). Det är tydligen meningen att jag ska se ut som en albinohund. Dom är väl vita? Jag känner mej mer som en vit/skär randig badboll iofs. Iaf i alla speglar. Och i alla kläder. Jahapp. Naturdiet nästa.

I morgon kväll ska jag iaf ta hand om min halvbebis. Underbart. Som jag har längtat. Han vart så glad när jag ringde röstsamtal till hans mor igår. Han skrattade log och klappade händerna. Han värmer mitt hjärta och min oskyldiga själ. Eller nåt. Men underbar är han :)

Nu ska jag sitta och vänta på lite bättre tider, typ att det ringer lite mer eller inget alls (vadå dubbelt?) så att tiden går fort. En timme kvar. Och antagligen de långsammaste 12 minuterna i mitt liv. Annars kan jag ju tänka på min badbollsmage som fick i sej en jävla tunnbrödrulle oxå. Jag hade blivit ilsk om den var äcklig.

Hejsvejs.

RSS 2.0