Smycken till salu!

Snart, snart, snart... Bara jag hittar den förbaskade sladden till min kamera så ska jag lägga upp kort. Jag får mer inspiration och motivation om folk faktiskt vill ha saker, därför anser jag att det är en bra grej att sälja! Billigt och bra. Och pilligt för mej.. Typ halsband och örhängen 150 rikstaler.

Hur som haver.. (vem använder ett sånt uttryck nu för tiden?) Jag försvarar mej med att skriften bara kom.. Jag kommer säkert skriva en hel del strunt idag, men det kan behövas ibland, bara skriva av sig lite. Jag funderade nämeligen på igår om jag skulle ta och skriva en sida eller två i min lilla anteckningsbok, men så kom jag på att jag inte gjort det på hundra år och då blir det lättare att blogga. Blajj blajj.

Idag jobbar jag inte heller.. igen. Jag ska fixa lite här hemma iaf, åka in till stan sen och möta mamma och försöka hitta nya jeans till Micke. På nåt sätt har båda hans favoritjeans gått sönder på ett obehagligt ställe.. Jag har inte med saken att göra. Dags för nytt inköp. Världens bästa Micke kom förövrigt hem med ett paket till mej igår. En ipod (Tack, nu slipper jag vara mobbad), men funkade den? nej. Ingenting elektriskt eller tekniskt jag införskaffar (eller får, bevisligen) fungerar på stört. Min första mp3 fick jag lämna in fem ggr på ett år, varpå två fick jag sprillans nya. Funkade dom? Ja, en vecka eller två. Jag fick en DVD av mamma i julklapp, den låter som en traktor om man kollar på en lång film. Om den ens vill läsa skivan vill säga.. Osv.. osv.. När jag köper ny mobil får jag ringa supporten för att få in Pinkoden, "oj, den verkar trasig, kan du komma in med den?" Får jag välja? nej.

Men men.. jag har fint packat ihop min lilla ipod och det gör ont i hjärtat att behöva lämna ifrån mej den. Jag kanske förhoppningsvis visserligen får en ny på momangen men funkar inte den heller ska jag nog sluta använda allt sånt där. Flytta in i mammas lilla gäststuga med stearinljus och sno hennes sidentäcke. Kanske kan jag sno en lykta av henne. Så jag ser nåt när jag läser korsord hela dagarna. Tack & förlåt.

Nu har jag förresten sett Jonnas kort. Dom censurerade. Ligger på Facebook och vi visste inte riktigt om vi skulle skratta eller gråta när vi såg dom. Men kul hade vi iaf, det är allt jag har att säga till mitt försvar.

Ikväll kommer mamma och äter lyxmat och dricker en klunk vin med oss. Lilla mamma. Usch va arg jag är på folk som behandlar henne illa, varför, varför? Hon kanske är den människan i hela världen som förtjänar minst att bli illa behandlad. Jag ska inte ens titta mot Norge igen. Dö.

Nu får det nog vara slut på tramset.. jag väntar på Mickis pärlor, men dom verkar inte vilja dimpa ner i brevlådan idag. Men men, det är ju en dag imorn oxå, alla ni som vet vad jag ska göra, håll gärna tummarna. Min widescreenskärm på datan får mej att se ut som en ladugårdsdörr, så imorn kanske mitt nya liv börjar.. eller nåt.

Hejdå.

Garbo & födelsedag

Jaha.. Då var det måndag igen och jag sitter här utan uppdrag. Igen. Så sjukt trist. Jag har inte speciellt mkt ångest (ännu) för den obefintliga lönen nästa månad, det är ju trots allt bara pengar. Men helskotta så trist det är! Och vädret suger hästrumpa idag, fy! Det blåser, regnar, och är grått, grått, grått..

I fredags efter en lättsam kväll på stan, som började bra med en öl på Soap, och sen skulle middagen intas på "vårt" ställe, Bröderna Ohlssons på söder. Bara det att vi redan var hungriga efter en öl, och efter två öl till OCH en bloodshot, orkade vi inte vänta en timme på bord. Tack och förlåt. Vi knallade till Söderhallarna istället och tryckte i oss sinnessjukt goda Mazarellafingers, MUMMA. Att deras öl är stora som få, är inte att tacka nej till i det läget. Efter lite disskutioner om rasism och i/u-länder (fråga mej inte varför, vi är inget par som pratar om sånt generellt, vet inte vad som hände) tyckte vi att vi kunde ju kolla om det gick nån bra film. Jag ville se "Supersugen", Micke nån skräckfilmen. Den ursprungliga planen var ju att se "Shrek3" så jag fick min vilja igenom med att iaf se en komedi. Tjena. Det slutade med att vi gick efter halva filmen, när ena huvudpersonen sagt "pussy" eller "fuck" 300 ggr efter fem minuter. Mötte upp Fanny och hennes vän för några öl på Kungsholmen, och trodde att vi skulle bli mördade när han tog med oss genom mörka gränder och in genom en väldigt suspekt port. Allmänna Galleriet, aha.. det såg ut så.

När vi ramlade in genom dörren, runt halv ett kunde jag inte hålla mej längre. Micke stod fast vid att han minsann ville ha min present på söndag, men jag kunde inte låta bli. Jag gav honom ett pappersark innehållande två sidor och det tog ett tag innan han hajade. "Aaaaha.... eh.. vart ska vi?" Han var ju tydligen bara "trött", som vanligt men jag fick hjälpa till lite. London, baby! japp, i januari ska vi dra iväg några dagar och det ska bli fullständigt underbart!!

I lördags knatade jag ner till Centrum för att införskaffa ett grattiskort och mötte upp CAmilla. Vi svansade runt lite på Åhlens och fick smärre panik när Camilla kom på att hon saknade sin väska. Mindre bra. Men en snäll tjej med barnvagn tyckte inte att en svart  Chloeväska passade in bland lila illastickade koftor, så hon hajade att det var nåns. Bra, syrran! :) Vinet korkades upp rätt snabbt, massa klippa och klistra i Mickes kort, och locktången på uppvärmning. Tiden flög, och Micke kom hem till en fin, städad och ljusfylld lägenhet.

Kvällen flöt på och det gick faktiskt att vara så många som vi var här hemma. Visst, vissa fick stå och vissa låna kuddar att sitta på men iaf. Ragglade ner till Garbo redan runt tio, och kom in utan problem. Sen spårade det kan man nog säga. Har sinnessjuka kort.. Inte jag, men bekanta. Jag väntar med skräckblandad förtjusnings på Jonnas kort.. Hmm..

image13  

Här är vi fortfarande hemma, Jag och Lisa, men värre vart det när vi väl kom till Garbo. Bildbevis finns nog där Jonna dansar på sofforna och folk tafsar här och där hejvilt..

image14  

En glad Lisa-paparazzi med en lite konstigare majkie. 

image15

Jag vet inte vad jag ska säga...

image16

Yeeeah.. eller nåt. 

Fler bilder kommer senare, om jag själv vågar kolla på dom först.. Nu blir det Vänner för hela slanten.

tack & förlåt.



STOR Torsdag.

Jag kokar ris. Alone. För första gången i mitt liv, är inte det lite lustigt? Det kommer säkert inte gå att äta, men jag ska försöka. Lyckas jag så ska jag skriva ett diplom till mej själv.

Jag har gjort någonting stort idag. Ganska stort. Men tyvärr kan jag inte avslöja för mycket då Majkie smyger sig in och läser ibland. Han fyller år på lördag och jag hoppas att han ska bli överraskad och glad över presenten jag ska ge honom.

Jag har även varit på en arbetsintervju, som fick mej att helt tappa tron på att jag kommer lyckas få ett bra jobb. Inte på min egen förmåga, snarare på andras brist på förmåga samt tillgängliga BRA och roliga jobb. Nej, jag tänker inte sitta och sälja telefonabonnemang till folk när jag jobbat en år som receptionist. Aldrig i helvetet. Och nej, jag kan inte tänka mig det, för jag HATAR när folk ringer hem till mej och tjatar och har sig. "Ja, men du kan ju få gratis trosor, du behöver bara betala porto för 19.50" -"Eh ja, men jag har nyss rensat min troslåda och jag har tillräckligt mycket trosor" Irriterade säljare "Ja, men vadå, du menar väl inte att du kan ha för många par trosor?!" Jo, det menar jag, jävla irriterade insekt. Usch. Så nej, då är jag hellre fattig. Sen att det var, helt utan förvarning en gruppintervju, varpå en frotfarande gick på gymnasiet, en drog mitt i alltihopa och en tog studenten i våras och letade sitt första jobb. Ja, jättebra. Men jag gjorde det där för tre år sen. Varför ska jag bli inblandad? Iaf... Jag håller en tumme på min intervju imorn, den känns något viktigare.

Micke jobbar ikväll.. Känns inte kul. Men jag har fyndat några smycken på Lindex för 10 kronor styck som jag ska stycka och klippa i inom kort. Roligt.

Just det! Lördagen... Herre min skapare.. Jag tog mej till Sanna och korkade upp boxen och tittade på när hon tillagade en väldans smarrig sallad. Annika anslöt och vi satte Sälenfilmerna på Play efter en god middag med sallad, bröd och vin. (var det så grönsaker smakade?) Vi skrattade, som anat, så vi tjöt. Sanna skrek "Hur fan kunde ni stå ut med mej!?" haha. Jag och Annika satt mest tysta, inte för att vi höll med, men vi kunde inte riktigt svara. Stackars Sanna. Du var underbar redan då, lite linslus bara ;) Den tredje filmen ville inte riktig funka, tur för mej, då den bevisar att vi vart på efterfest med Coverbandet och jag sitter på toa när vi stapplat oss hem genom snöstorm och förbi stängda liftar, och är så hmm... överförfriskad så jag vet inte vad.. Illa, jag vet, men det var FYRA år sen. Då får man. Sanna var såklart snabb som blixten och drog fram filmkameran. Tack. Vi smuttade lite mer vin, jag lite mkt, och sen traskade vi upp till en gammal kompis som hade fest "Vi måste säga hej" tyckte vi... Det tyckte inte hans tjej. Lilla gumman, 17år och sur för att vi "förstöra hennes kväll".. Alla killar, som för övrigt är gamla, riktigt bra killkompisar "flockades" runt oss (HAHA) och vill baaaaaara prata med oss. Jippie. Ja.. det var ett gäng klonade 18åringa brudar som hängde där, och vi kände oss gamla. Och utanför. Synd att vi inte fick vara med i deras lilla pluttarmé.

Söndagen ägnades åt sovmorgon, mys i mammas soffhörna och en promenad till Gula Villan, trots huvudvärk, förkyld och lätt baksmälla. Men men, vad gör man inte för berömd pizza. (Går en mil tydligen, nästan). Pizzan var värd det, men förkylningen är fortfarande kvar..

Som sagt.. på lördag fyller Majkie år. Lite kalas här hemma och sen lokalpuben. Lattjo. Förhoppningsvis. Nu ska jag återgå till matlagningen, och Fanny, jag ska börja med mer kontinuitet när jag får ett liv och har nåt att skriva om ;)

Hejdå

Vackra smycken?

Haha.. vill nån läsa nu? Jag suktas med fina smycken, mest har jag lovat Sofia att hon ska få se dom. Så jag kan bli inspirerad om hon nu blir sugen på nåt. Jag måste passa på att visa upp min senaste otroligt (elle rnåt) lyckade klippning som amatörfrisör. På fyllan. Tack, Fanny för att du var tillräckligt berusad för att våga. Men du är fin!

image10

Jag åkta långaväga till Lidingö i tisdags och hade en efterlängtad vinkväll med Fanny, planerad sen ett år tillbaka. Och ja, jag tjuvrökte på balkongen, jävla rosévin. Men vi hade väldans kul och trevligt. Tjejsnack, tjejsnack och åter tjejsnack.

På lördag ska jag ÄNTLIGEN kramas med Sanna och Annika. Jag längtar. Sanna och jag har som tidigare nämts, pratat med varann på datan och skrattat ihjäl oss åt gamla minnen, bravader och mindre roliga (då) saker. Vi ska göra detsamma på lördag är det tänkt. Skratta, kolla dom hemska sälenfilmerna (riiiiiice, ALONE, öråd, tatureade knullhögen, fotogen i petflaska o.s.v...)

Nu känner jag mej dock inte sådär jätte skrivsugen längre, eller mest är det ganska tomt i skallen, så det här får vara nog.

image11  

image12  

Tjopp och gonatt.

Sven-Ingvars?

Jag kan vara sämst i hela världen på att komma på en fyndig rubrik. Jag har placerat mej framför datan, ätit mina frukostmackor och smuttar på kaffe som nyss är bryggt i min första egna kaffebryggare. Vuxenpoäng eller vad?! Jag fick iaf nästan rätt kaffefilter till slut.. väldigt mycket för små, men man slipper använda lupp för att se det. Tack.

Igår hade vi en trevlig kväll hemma, micke kom hem runt halv sex, vi drack lite vin i väntan på världens bästa Grey´s och jag kom på att jag skulle börja pula med ett armband. Sagt och gjort. Tyvärr gick det väldigt fort och sen var skallen tom på kreativitet. IGEN.

Micke somnade som en sten igår, trots löften om att han var pigg och yadiyadi. Han sov innan han la huvudet på kudden. Jag hade det lite svårare. Jag ville bara inte somna. Eller jo, jag ville inget hellre, men min skalle skulle självklart bråka. Jag fick, den sjukaste och sämsta låten på skallen... "Dom sista ljuva åren... är dom bästa i mitt liv..." VA? varför, varför, varför?? Varför kan jag ens textraden? Sjukt irriterande. Jälva sven-ingvars eller vilka det är. Sopigt är det iaf. Enda gången nånsin jag LYSSNAT på dansbands-musik, var när jag var typ 6 år och min favritfilm var BlackJack. Jag hatade tecknat, så jag kollade på svensk film där dom pökar i bilen, skriker fula ord och sjunger dansbandsmusik. Inte konstigt att jag är som jag är idag. Den filmen har jag säkert sett..hmm.. 120 ggr, utan att överdriva. Skadade barn.

Imorn ska det iaf bli mysigt att hämta mamma på arlanda, var så härligt att prata lite med henne igår. Jag ringde en sväng till hotellet, varpå nån liten kines (hon lät väldigt liten) svarade "halo, can i hep yo?" Jag vart lite ställd innan jag kunde få fram vilket rum jag sökte.. jaja.. Mamma var gullig iaf när hon sa att hon hade fotat när hon tog sitt första steg på kinesiska muren.

Nu ska jag hoppa i badet och hoppas på att få träffa min gulliga Anne ikväll. Lillpluttan. Hon var gudomligt söt i lördags i sin lill hjärtklänning och jag tycker det är underbart att vi hittat tillbaka till varandra!!

Två av mina vackra flickor på Coctailparty.

image8   


Jag och min storstrumpa


image9

Ja.. jag vet att jag ser ut som ett suma a la spongebob fyrkant, men Lisa har erkänt att hennes kamera får MEJ att se väldigt rund och fyrkantig ut. Tack för i lördags, tjejer! Och alla andra som var där! Framför allt Carro och Mickis som fixade mej mej!! Vi var det bästa teamet. Tyvärr är avsaknaden av kort på er rätt stor, då vi sprang åt olika håll hela kvällen! :)

Hejsvejs


Coctailfesten och hosta..

I lördags gick den stora coctailtillställningen som jag, carro och mickis planerat x antal veckor, av stapeln. Dagen var ganska lugn, tills jag kom på att klockan faktiskt var halv fyra, och att jag skulle vara i älvsjö runt tre. Hem till carro och mickis, fixa grundläggande smink, insmorning, packa bilen. Iväg till lokalen, bära bord, plocka flaskor, fixa fram ljus, klippa pappdukar, ställa fram glas.. Jag hade, i vanlig ordning, inte världens längsta tid på mig med sminket och håret, men jag var klar enbart fem minuter efter att de första gästerna anlänt. Festen kunde börja.

Allt gick hur bra som helst hela kvällen, förutom några smärre incidenter som att tio liter sprit i stort sett var slut, lite förbjudna hångel här och där och såna petitesser. Men de flesta verkade ha fantastiskt kul, även jag. De andra värdinnorna hade oxå skoj, vad jag vet. Vart ett himla springande med även många kära återseenden!

Jag är fortfarande hängig. Hostar, är snuvig och känner mig smått febrig. Räckte det inte att ha feber hela förra veckan? Tydligen inte.. Nu sitter jag här i vår lilla lya, ALONE och väntar på att Majkie ska komma hem och laga mat eller nåt åt mej. Bortskämt, va?

Egentligen har jag inte så mkt att skriva... det händer sådär mkt i mitt liv just nu, för att inte säga inget.. Igår köpte jag min första kaffebryggare, och tänkte idag avnjuta en kopp bryggt kaffe, men någon (inte jag) råkade köpa sm söta PYTTEkaffefilter igår, så det gick inte. Äcklig klövermjölk går inte att ha i gott kaffe, en omöjlighet. Mer Arla åt folket. Ja.. det var väl på ett ungefär vad som hände igår.. En sväng till Ikea, lite stajfs om sovrumslampor, väldigt nödvändigt och innehållsrikt.. Vi fick inte nån lampa med oss hem, att tillägga. Ludvig blev ledsen när jag lämnade på dagis igår morse och det skar i hjärtat på mej, lillplutten.

Mamma kommer hem från Kina först på fredag och jag saknar henne redan efter några dagar. Vi hade en jättemysig kväll med lite vin, skitsnack och tjejsnack innan hon åkte. Kvalitetstid med feber, kallar jag det.

Nästa helg kommer iaf min sannapuma hem från Amsterdam, då ska vi dricka vin och garva ihjäl oss åt fjortisfilmerna från sälen. Vilda musen ska oxå vara med. Hur töntigt kan det bli att man sitter och skriker det rakt in i filmkameran!? "Vilda musen - knullar tusen" hahahaha. eller nåt. Sorry anki, men du kommer skratta åt det på lördag! :) Jag ska även göra mitt bästa för att rota fram dom mindre oskyldiga diktsångerna jag och sanna ägnade våra arbetsmiljöslektioner åt i trean på gymnasiet. Lyckas jag känner jag på mig att den kvällen kommer att förgylla min för tillfället rätt så dystra höst.

Klart slut varulvstjut.


RSS 2.0