Mamma, pappa, barn..

Lämnade Lusen med vemod på dagis i morse. Faktiskt. Med en tanke som; "När får jag träffa honon igen?" Till en början var jag helt ärligt snäppet skeptisk till att jag skulle orka eller till att han skulle vara så snäll. Ungen är ju snart 2 bast, då är man väl aldrig snäll? Jag var djävulen själv när jag var 2. Har jag hört. Hur som helst.. Det har varit två intensiva men roliga dagar. Och söta. Mycket skratt och mycket leenden till ord som "pussaus" och pussar med hela ansiktet fullt med mat. Eller vid nattningen, när jag låtsades sova och han viskar; "anna, anna" för att han inte vill väcka mig om jag verkligen sover. Sötnöt nummer ett. Trots detta ska det bli skönt att sova på min sida av sängen i natt, utan en underbar unge som gärna vill sova längs huvudgaveln. Rakt över.

I morgon är det valborgsmässoafton... Vadan denna hysteri kring vad som ska göras? Jag kan tänka mej att ligga och sova. Eller att sitta på en skön uteservering i solen och dricka öl. Ja, varför inte, jag är inte kvisslig. Men jag dör inte om jag inte gör något. Det är onsdag och jag sörjer mest över att mitt boxningspass som jag äntligen skulle gå på är inställt. Skit. Ni ser ju, det är ju omöjligt att bli smal och snygg med alla dessa helgdagar. Förbannat.

Idag känner jag av lite skön träningsvärk i armarna så det var tänkt att jag skulle tokköra annat på gymmet ikväll. Och jag är inte långt ifrån döden, är det bra att träna då? Jag vill helst inte trilla ner med båda fötterna i graven även fast det har varit en skitdag. Inte ännu.

Om femton minuter slutar jag. Äntligen. Då ska jag bara åka och hämta bilen, handla, eventuellt träna och SEN åka hem. Inga problem. Om man är hulken. Och vad är det för dåligt jävla inlägg jag dikterar ihop? Lika bra att sluta skriva bums.

Fredag snart igen..

Jag vet, förlåt! Skamligt. IGEN. Jag fattar inte varför jag blivit så kass på det här.. Jag har ju massor att skriva om. Tex kom jag på igår, ytterligare en gång att jag har noll och ingen karraktär. Jag är kass. Vilket jag skulle vilja kalla Facebook för oxå just nu.. Det går ju inte att ladda upp kort. Skitställe. Hur som helst.. Jag var ju extremt duktig med träning och allt möjligt innan förbaskade Dubrovnik. Där gjorde jag inte annat än drack och svullnade upp. Eller jo, jag var full och njöt av våren och apelsinträden, men bortsett från det... Efter att jag kommit hem har hela jag rasat. Knappast i vikt (i wish) , utan ur tränings och nyttighetesynpunkt. Skit oxå. Jag kan inte förstå varför det ska vara så äckligt svårt att bara vara duktig och nyttig och kanske lyckas gå ner ett kilo? Eller femton. Jag KAN inte. Jag tycler för mycket om choklad. Och glass. Speciellt när det är sol.. Skit. Nog med självömkan.

Våren är här. För att stanna hoppas jag av hela mitt hjärta. Problemet är bara att jag gärna vill vara våralkis dessa dagar lika gärna som sommaralkis. I morgon är det fredag och jag vill ha sol för att avnjuta nåt glas vin i solen med Anne efter jobbet. Efterlängtat och härligt om det blir av. Jag längtar ju redan nu, det säger väl en del. Att behöva sitta instängd på ett kontor när det är blå himmel och strålande sol, och det LUKTAR tom vår överallt, är plågeri. Det enda som är bra med att det är på vårt kontor är att vi knappt ser ut, och jag är skitbra på att låtsas som att det regnar.

Helgen var grym. Dock har jag varit sjukt trött hela veckan, men ändå.. I lördags åkte jag och Jonna och kämpade på gymmet i nästan 2 timmar. Mycket bra. Åkte hem, duschade och powernappade på soffan. Mötte upp Lisa och tog mej till Jonna. FF i hennes hus. Nalkande innebandyfest. Korkade upp vinet och drog fram kamerorna. Och kladdkakan. Men eftersom vi svettats var det okej. Så här kul hade vi;

image63

Rattarattara...

Söndagen ägnades åt solande på balkongen, besök hos pappa och årets, för mej, första grillning. Hur skönt som helst. I detta nu är det väl ungefär det jag minns av veckan.. Har varit fullt upp på jobbet, likaså i min tjocka skalle så jag har mest.. glidit med.

Nu är jag iaf nybadad och insmord och sängen väntar. Kanske tom att jag ska orka slänga på lite nagellack? Fredagen till ära.

ajöogonatt

äntligen fucking friday

Jag vet, jag är skamligt dålig på att blogga för tillfället. Men vad gör man när man är en väldigt upptagen kvinna? Då är det inte så lätt.. Yadayada, svammel, svammel lixom.. Jag har bland annat varit i Kroatien på företagsresa sen sist. Det var kul. Hysteriskt, intensivt och slitigt men väldigt kul. Väcktas av alarmet klockan 5 förra fredagen, in i taxin, Arlanda. Planer lyfter 06.40, klockan 05.10 på lördagmorgon går jag äntligen och lägger mej för att bli väckt av larmet klockan 8 igen. Pigg och fräsch. Not. Ungefär så lunkade helgen på. I konstant vinstim i rasande fart. Det var dock grymt härligt då solen tittade fram och få lite äkta vårkänslor i hela kroppen, blandad med havsluft och palmer runt omkring.

Idag är det iaf fredag, vilket är mer än skönt och mer än välbehövligt. Har hängt med mina älskade arbetskamrater i två veckor i sträck, ska bli kul att umgås med några andra. Så får man väl tycka?

Imorgon är det dags för ett mördarpass på gymmet, vilket inte kommer att gå galant. Jag är återigen mer otränad än Nalle Puh. Skandal. Sedan väntar tjejkalas hos Jonna och till sist innebandykalaset, det årliga. Kan bli kul, kan sluta exakt hur som helst.

Fredag. Jag har fått en invite till vinpimpling i solen på medis. Efter klockan 18. Jag slutar klockan 17 och har två väskor att släpa på. Jobbigt värre. Dessutom väntar ju vinstimmet imorgon. Jobbigt va?

Nu ska jag vänta på dagsslutet.

bilder från dimman

Har tagit mej hem till mamma och fixat bilder, top noch!

image52

Första på väg in till stan...

image53

Ett blåsigt men vackert Tylösand..

image54

Michaela är inte jättenöjd med blåsten.. Nöjd Sebbe bland tjejerna.

image55

Äntligen lä.. Underbart.

image56 

Matlagning och pepp inför fotbollen på midsommarafton.

image57

gos

image58

Fråga inte..

image59

Kram i taxin på väg till Tylösand, redan rejält.. hmm.. förfriskade?

image60



image61

Tjejgänget och Lurken såklart..

image62

Lagom slitna på hemresan.

Vilka minnen.

Nostalgitripp från midsommardimma

Jag och Mickis sitter och pratar på buddy.. Kom såklart in på en midsommar för något år sedan. Sjukare än någonsin. Men satans så kul.

Jag träffade en kille genom några kompisar kompisar som vi börjar hänga en del med. Jag, carro och Mickis. Kollade på VM i rålis en vacker dag och så kom det upp, midsommar. What to do. Vi hade inga som helst planer, och han och hans kompis skulle till Halmstad. "Ska ni med!?" En snabb blick på varann och "Ja.. varför inte.. där har vi aldrig varit" Sagt och gjort. Ett telefonsamtal till mamma, lite smör, och bilen vart utlånad. Fix och trix, vi hade typ tre dagar på oss. Ringde någon annan och fick hjälp med lite, pyttelite alkohol. En dunk. Fem liter. På tre dagar. Jovisst.

Åkte på torsdag eftermiddag, svängde förbi "Frasses" och Sebbe åt ett monster. På riktigt. Detta var i Söderköping eller nåt, när vi kom till Halmstad på kvällen hade han pommes frittes kvar. Vi bodde hos Lurken, en kul prick. I hans lilla etta var vi efter någon dag 8 stycken. Inträngda i spritångor. Mysigt värre. Första kvällen var vi svårt trött och slängde oss på dubbelmadrassen och försökte sova. Sigge hällde i sej en whiskey, och däckade så småningom på soffan.

Midsommarafton.. Vi åkte in till stan, packade väskorna med alkohol och så åkte Sebbe med oss till Tylösand. Underbart vackert man kallt som fan. Och folk badade. Nyktra. Idioter. Jag ska lägga upp kort sen, underbara kort. Alla andra mötte upp oss, och vi hade fått sällskap av lite fler människor. Malin, Tina, Allan.. Hittade en avlägsen plats med dagens första lä, sol och öl. Ja tack. Åkte hem, gick och handlade, halvlulliga. Kött, groggvirke och en massa skräp. Kom tillbaka och slängde på engångsgrillarna. Typ sju stycken. Försökte grilla kött till potatissalladen, men det gick sådär. Drinkar, öl, fotboll och strålande sol på Lurkens gräsmatta. Killarna mot tjejerna i fotboll, vi krossade. Barfota. Och berusade. Carro började sluddra vid tresnåret, kanske inte så konstigt eftersom vi inte precis drack vatten i vätskapauserna varannan minut. Gräsfläckar och tacklingar. Sommar, eller vadå?

Gjorde oss i ordning hos Lurken, kanske 8 pers i hans lilla etta på... 40 kvm. Kylen fullproppad med öl och cider och redbull, dunken bara provsmakad. Vi sprang runt i lägenheten medan grabbarna inte riktigt vad som skulle ta sig till med fem tjejer runtspringades i lägenheten. I bikini. Kul för dom. Smink, kläder och sommarfrissan på. Blomma i håret. Taxibuss till Tylösand, Leffes. Tror att det hette så. Ragglad in och shotade whiskey. Vidrigt. Sen är kvällen rätt så suddig. det var jävligt kul och det var skönt att dansa ute. Galna carro började promenera hem ENSAM i en stad hon aldrig satt foten i, bra jobbat.

Midsommardagen och Sverige mot Tykland i VM på eftermiddagen. Vaknar svinhungriga och fulla. "Jaha, bara att börja om då" Blanda häxdryck i petflaska, går med dundrande huvud till pizzerian, som inte öppnat för dagen. Först efter pizzan kommer servitören; "Ursäkta, man får inte ha medhavd dricka här" Synd. Petflskan typ slut och nästa fulla på ingång på allvar. Går hem, slänger oss på gräsmattan och däckar någon timme. Vaknar, laddar inför matchen. Tobbe ringe och säger att Lusen är född. Får ett mms av mamma någon timme senare på en söt och pytteliten bebis. Firar med dunkdrinkar. Sverige förlorar och vi sitter alldeles för många i soffan och skriker och blir arga. Ilskan försvinner snabbt och vi drar på oss sminket.. igen. Går in till stan, allt stänger tidigt och vi går till Gaston. Proppat med folk och dyrt som fan. Carro mår dåligt och åker hem, jag och Mickis träffar några killar från Stockholm. Drygast i Halmstad.

På söndagen var vi lagom trötta och lagom bakis. Jag var rädd för att köra, men tog den första biten. Gränna. Polkagrisar och så körde vi vilse. Hur lyckas man?? Kommer hem sent på kvällen, dödstrött men tackar gud för att jag har semester två veckor senare. Som dock fylldes av halsfluss. Men ack så värt det.

Bilder kommer att läggas upp, för att förstärka minnet en aning.

Syndens helg

Nu funkar äntligen bloggen igen. Tur eftersom jag har velat blogga flera ggr under helgen. Främst på fyllan. Osis att det inte hände, hade kanske kunnat bli lite kul inlägg?

I fredags hade jag en sjuk pojkvän hemma, så jag åkte hem efter ett glas vin på aw:n. Vinnerven ryckte värre än på länge, så jag fick över syrran på en massa glas vin. Vinboxen tog iaf slut och Mickes risotto slukades. Fulla. Igen. Men kul och mysigt var det med snuskprat om snoppar och tuttar. Som vanligt.

Vaknade lite småseg i lördags men hade iaf sovit tillräckligt länge. Vi hade en mysig dag tillsammans, äntligen. En ledig pojkvän att skryta med ligger knappast på mitt bord.

Nu har jag väntat i en hel dag med att fortsätta skriva på inlägget.. Eller ett dygn snarare. Jag är omitiverad. Men jag har iaf sovit igen helgens lördagsnatt. Gick och la mej runt 8 på morgonen, i takt med fåglarnas kvitter. Vaknade halv fem på eftermiddage, vi släpade oss till Pizzerian som inte var värd den ansträngningen. Varför lär man sej aldrig?

Jag hoppar det här nu, jag ska väl jobba eller så. Men jag har iaf uppdaterat :)


RSS 2.0