Återkomst

Ojdå... tiden går fort när man har kul, eller hur är det?! Jag har dock varit när apå att skriva måååånga ggr, men det har som ni märker inte blivit av.. Men Fanny tjatar sej röd så jag måste väl då (förlåt, gumman)..

Söndag kväll... Jag vaknade tidigt i morse, lagom till Micke väckte mej innan han gick o jobbade rättare sagt..Åkte in till stan, träffade min söta mamma, åt och drack kaffe, fyndade fyra små sjukt söta tänger till min lite mindre lyckade smyckestillverkning (kan tänger vara söta!?). Jag träffade Anne och hennes vän och vi strosade bland inredning och jag blev pysselsugen.. Sen råkade jag få ett ryck och kände mig jätte tjejig och pysslig, så jag köpote en ny tjejbok, mer pärlor och satte mig hemma i soffan och gör det egentligen fortafrande. Ibland så är det mysigt att vara själv..

I fredags var jag och kalasade med dom bästa tjejerna. Förfest på Valhalla (som värdinnan själv skulle sagt), med en massa tjejsnack och skratt. Och ett lustigt toabesök, som fick mina nätstrumpbyxor att HELT och totalt att fastna i smycket bak på mina trosor. Ojdå.. Jag ropade lite generat men med skratt i halsen på Cami som fick komma och titta. Och skratta. "Men va har du på dig kvinna!? Ska det här kallas för UNDERBYXOR!?" Haha. Vem använder ordet underbyxor? Men jaja.. Vi fixade dit en sax och jag fick behålla mina trosor, men dom heltäckande strumpbyxorna fick åka på. Det finns bildbevis oxå, tyvärr.
Vi spatserade till slut till gamla Metropolis (eller vad det nu hette, jag var aldrig där då), för att dansa götarna av oss till "Klubb 90`s", hur kul som helst!! Dansade till alla gamla dängor som Mamboo nr 5, Barbie girl, Roxette och så vidare.. Kul som attans, men igår gick jag inte utanför dörren.

Nu orkar jag inte mer, på söndagar får man vara trött och seg och nu skriker pärlorna. Adjö

Fredag och ett uns vemod

Det här är nog mina sista 40 minuter på Vinge. Dramatiskt va? Det känns lite vemodigt faktiskt... Ett av få ställen jag verkligen börjat trivas på och faktiskt lärt mej en hel massa saker.. Men men.. Efter arbetsgivarnas sista tilltag, ska det enbart bli skönt att lämna skiten iaf. Klanterier. IGEN.

Det är fredag... igen. Själva veckan har gått relativt fort, trots mina kassa måndagar på HRF, men själva september.. Kan det gå långsammare!? Knappast. (vart är min lön!?!?) 1,5 vecka kvar. Omöjligt.

Såhär inspirerad var jag till att srkiva idag. Adjökens

Kaffeintag & toknatt

Klockan är 18.12 och jag är fortfarande på jobbet. I två timmar till snarare. Jippie. Jag började förvisso sent, men natten var nästan lite vild. (Hopsan, jag måste visst ha gått och gift mej eller så om den här natten kallas vild...) Ludvig var på besök och var så lugn söt och go igår kväll. Och i natt, tills han vaknade och skrek, efter att hans blöja hade läckt. Asfräscht. Inte konstigt att ungen grina. Men när han var ombytt och klar en sisådär 05.50 ville han inte sova. Jag är inte den som älskar att bli väckt då heller. Tyvärr. Jag låtsades såklart sova, stackars barn som luras så lätt. Efter ett bra tag när jag inte riktigt ville vakna (enligt Ludvig) drog han ut nappen kröp upp mot mej och gav mej en puss på munnen. Goseunge. Till slut iaf.. Till slut fick jag sova till 08.40. Någon var iaf utvilad. Inte jag. Men det var det värt :) Majkie är borta på lyxmiddag på Riche idag, den jäveln och jag ska sova tidigt. Typ halv nio, en sekund efter att jag kommit hem. Eller så somnar jag väl på tåget.

Jag är såååå uttråkad och någon undrar över detta blaj. Inte ens ett förbaskad bud att skicka. Dessutom har det här definitivt inte varit min dag.. Först gick Ludvigs vagn sönder, jag var trött, hängig och stressad. Sen kommer jag till jobbet, häller i mej kaffe. Pigg i två minuter. Stövlar jag beställt, och längtat som en galning efter strular, såklart. Jag får inte sluta tidigare på nuvarnade jobb, som jag hade kunnat mörda för att få göra. Nästan. Om jag nu inte lyckas få det jag vill ha, pga det kommer jag inte vara glad. Inte alls glad. Lika bra att ni som känner mej bäst och pratar med mej mest håller er borta. En timme eller så. Återkommer med slutgiltigt besked. Mera kaffe. Gott. Men väääääldigt vätskedrivande. En sur sekreterare ringer och försöker få mej att gå med på att receptionen slarvat med UPS bud, att det inte är levererat. To bad. Framme som Colombus till Amerika. Eller hur var det? Skitsamma. Tji fick den tantan. Jag är inte på krigsstigen idag eller så... O no. Missar topmodel OCH Idol idag oxå. Inte kul. Bara för det ska jag vältra mig i godis ikväll, lägga mej i soffan med täcke och kuddar och låtsas att jag har feber och tycka synd om mej själv för att jag blir övergiven av min man, och dessutom är uttorkad. Jag måste vara plantan som Gud glömde att vattna. Med all säkerhet. Ahapp... Nu kanske jag ska jobba lite sista timmen, eller sista 1,5. Kul.

Adökens sa fröken

Sanna Maria Sund & lite annat

Herre min skapare.. Det här kommer inte bli kul för någon, förutom för mig. Och lite för Sanna så jag skriver iaf. Muhaha. Sanna var så vänlig att nyligen påminna mig på Facebook om en fruktansvärt rolig sak vi gjorde när vi var små. För ungefär tre år sedan. Vi skrev små dikter om varandras "dater" Det var toppenskoj. Tvättäkta tantsnusk som Sanna sa att hon saknade idag. Tex träffade jag en kille då som heter Kalle, och alla vet väl vad det rimmar på.. Ja... Jag behöver ju inte gå in på detaljer, men återigen får detta mig att fundera på om vi verkligen VAR 19 i skallarna oxå på den tiden. 14 säger jag. MAX. Sanna träffade en kille som heter Johan och honom hade vi oxå kul med.. Eller nja, hon hade, jag siktade mest.

Eller när vi skolkade för att åka sopbilen i 3:an på gymnasiet. Till Mcdonalds för att äta glass. Med sopgubbar vi kände. Huua. Vi skrattade gott åt det iaf, när vi talade om det sist.

Jag ska nog kika på Sälenfilmen lite mer idag. Micke kanske inte kommer att vatra jätteintresserad men jag kommer vara. Sanna hånglar med Tooooooomas, som hon förövrigt tror är en kille hon flirtat med dagen innan, men det visar sig att det inte var samma person. Sen att två helt olika, främmande människor för varandra, ser ut som tvillingar kan ju inte dom hjälpa. Inte hon heller. På den tiden tyckte vi att det var så roligt att det kom in två örebroare (förövrigt dom som ville ha ut Sofi från toaletten och lovade att dom inte var nakna), och frågade "Finns det någon Anna här?" "Ehhh,.... ja...." Svarade vi och jag letade frenetiskt i minnet efter om jag sett någon av dessa två kvällen innan. Icke. Dom letade efter en annan Anna. Hungriga var dom iaf, och vi hade just ätit men inte orkat plocka undan. Vi måste ju såklart dokumentera det här kommer vi på, och ber dom gå ut för att sedan knacka på igen, med filmkameran på. Sagt och gjort. Dom kommer in igen, börjar äta våra rester osch diskar våran disk. Och får oss att skratta så vi kiknar över deras dialekt. Sen var det dom oxå som presenterade oss för "Den tatuerade knullhögen" tack. En milstolpe i livet, helt klart.

Som jag tidigare sagt var Sälen helt hysteriskt.. Jag mådde riktigt dåligt en dag (jag var INTE bakis) men Sanna tyckte såklart att jag skulle ta en drink. Det var ju bra... Jag har nog aldrig varit så bakis som dagen efter det. Men kul hade vi minsann. RICE, RICE, RIIIIICE.

Nu tog nostalgitårarna slut så jag ska väl typ koncentrera mej på annat.. Som att det är fredag idag.. Wiho.

Intervjun i morse gick nog strålande, så nu är det bara att hålla tummarna för steg nummer 2. Stöd, tack!! Jag har sett min man typ 20 minuter den här veckan, så ikväll ska vi äntligen ses lite. Ska bli trevligt. Imorn ska jag få flera vuxenpoäng än jag redan har. jag har ju för bövelen skaffat ICA-kort, det är väl vuxenpoäng om nåt?! Illa.

adjökens

Hööööst!

Äntligen måste jag ändå säga. Hösten är mysig. Fast under sommaren känner jag alltid att det är lite skamligt att längta efter hösten. Dock har ju den här sommaren inte varit nån sommar, utan snarare en äventyrsresa (väldigt händelselös) till Grönland. Där är det ju väldigt fint med sandstränder och iglos o sånt.. Typ. Sååå.. Därför har jag med all rätt längtat efter hösten den senaste månaden! Och nu känns det som att den är här.. När man går ut på morgonen ligger det  nån sort råhet och fukt i luften som doftar höst. Och daggen gör mark och gräs fuktig. Jag låter som en kass, oavlönad poet, eller hur? Skitsamma. Härligt är det :)

Nu är jag på lite bättre humör. Hamnade efter mkt om och men på Vinge, vilket är helt okej. Här är dom snälla. Jag önskar bara att jag inte såg ut some tt tvättäkta mähä idag, men vad gör man? Tror man att man ska svara i telefon när bönder som inte hittar sina kossor, klär man sej inte i kavaj. Inte jag iaf. Jag ska kompensera med slirre imorn tror jag bestämt. Med prickar på. (intressepiano i ögat)

Den här hösten har forhoppningsvis även med sej en del skojsigheter i baggaget... Framför allt så ska jag och mina galningar ha ett härligt Coctailparty den 6:e oktober. Det kommer att smälla. Och alla kommer att vara vackra. Iaf inpå småtimmarna, sen har ingen koll på det längre och vad gör det då? Inget. Vi ska ordna bål, och tvinga stackars pojkarna att klä sig i kavaj. Jag ska rota fram ett par högklackade historier nånstans och skriva in i min kalender att jag ska ägna söndagen åt skoskav och bakispizza.

image7 

Här är dom två som ska rulla hem från festen, eller ragla, välj själva tjejer.
Jag tror att tillställningen kommer att bli toppen, jag önskar bara så in  i norden, vilket fiffigt och otroligt uppiggande uttryck, att min Sanna och min Sofia kunde komma. För bövelen. Uppleva Stötenminnen i aftonklänning. Kan bli kul.

Jag ska förhoppningsvis skaffa mej ett schysst och kul jobb oxå. Prio ETT. Det här går ju inte, detta guttaperkande, never again.

Idag ska jag träffa kära Cami ändå. Kramas, fikas och terapias. Och leta behagsskjortor. Det kan bli skoj. Jag har även kommit på att jag ska hitta en höstfärg att utse till mig själv. Varför? Fråga inte, men det ska bli trevligt. Sen att jag kanske köper ett plagg, använder det för nyhetens behag en-två ggr och sen gömmer hör inte hit. Jag måste ju vara så jävla flexibel på jobbet, kan lika gärna fortsätta när jag kommer hem... Vad tusan snackar jag om?

Helvete.

Soponsdag

Ja.. jag är bitter. Låt mej vara det idag. Jag sitter och hänger på arla, och tydligen ska jag till jordens tråkigaste ställe i eftermiddag.. Kul. Jag som äntligen kunde planera att hänga med Camilla idag, hopsan.. Så ska jag tydligen jobba till 18 istället för till 16. Tackar och bockar. Idioter. Tur att jag snart blir av med den här skiten. Ett vanligt hederligt schema, eller normala arbetstider? För mkt begärt? tydligen.. Där rök min goskväll med camilla, som sagt..

Igår hade jag iaf en mysig kväll med min man. Äntligen. Känns som vi inte träffats på veckor när han jobbat en helg. Hemskt men sant. Så igår åt vi godis (ajjabajja) och tittade på en underbar film. För att inte tala om alla lustiga människor i Idol. Jag säger bara stackars barn. Undrar verkligen hur många av dom där som skojar. Alla väl? Hur som haver är dom ju väldigt skojiga att titta på.

Usch, jag har ingen skrivmotivation nu. Jag har tråkigt, vill sova och vill aldrig mer ha med det här stället att göra. Så det så.

Hejhopp.

Helgen som gjorde mej hög av nostalgi

Som vanligt hade jag en hel massa i skallen att skriva om i morse.. Vad är kvar? Inte mkt alls.. Det tyder väl på att alt är som det ska.. Eller nåt.

Jag har varit duktig och vit i helgen. I fredags mådde jag kasst och låg hemma på soffan och käkade godis (mindre bra iofs). Somnade tio typ och sov som en gris hela dagen. En snorig Lisa hade fått mej lite hängig (känns bra att skylla på henne).. I lördags tog jag en tripp in till staden, mötte Anne, provade coola höstkepor och reafyndade ett par sjukt snygga höstskor, hade jag råd? Nej. Men har man inte råd så tar man sig råd, eller hur det är Sanna och Sofia brukar säga. Så det gjorde jag. Med en ångestladdad plånbok, eller iofs, den är ju som vanligt tom, snarare ett ångestladdat kontokort.. Yaya. Pengar kommer väl nya. Jag ska bara försöka få en skymt av dom innan dom försvinner igen, sånt brukar vara trevligt.

Igår kom min kära far hem till mamma och skulle fixa o trixa med sina plankor. Jag kom på att jag ville kolla på gamla filmer på pappas gamla videokamera som stått och skräpat i vårt förråd x antal månader. Sagt och gjort. Jag kollade framför allt på när jag och mitt Crew (kan det bli nördigare?) var i Sälen för ett par år sen och firade nyår. På ena bandet står det "Sälen-nyår- FETT FULLA!!", skrivet av en nöjd Sanna. Sär och då tack och lov. Vi måste ha varit ett gäng ganska så retarded 18 & 19 åringar. Vi verkade inte vara en dag över 14 någon av oss. Speciellt inte efter lite alkohol.. Men attans så kul det var.. Jag filmer i mörker, efter en hård festkväll, och sanna utbrister "Men tänd lampan, jag syns inte!" Matilda: "Men det är ingen som vill se dej fattar du väl!" Så goa och mysigt hade vi det. Sanna ville gärna synas som ni hör :) Sjukt kul.. Vi hade en underbar vecka och hade så stört kul, dag som natt. Jag har stått och kämpat med en ungspannkaka för första gången i mitt liv, när det var min tur att laga middag, varpå Sanna filmar in i ugnen och säger "Ja.. det är INTE bajs, det är annas ugnspannkaka, det blir nog gott" Tjusigt. Vi hade öråd, varpå en av oss åkte hem till Sthlm igen efter en natt.. Efterfest med Coverbandet varpå jag och sanna fick en låt tillägnad oss på afterskiin dagen efter det. Jag var spyfärdig varje sekund, men hoppade snällt med kameran i hand och i takt till låten. Sofia som ligger i soffan och sover och när Sanna frågar vad Sofia tyckt om den första dagen "Det jag har att säga är att det ska bli kul att dricka...."... Osv.. Jesus amalia.. Skratten och minnena från den resan kommer sent glömmas bort, om nånsin.

Sen var jag tvungen att kolla på lite fler band.. Bland annat från när jag fyllde 2 stora år. Jag satt i mammas och pappas dubbelsäng, och väntade på att dom skulle komma in och sjunga. Robert ligger brevid och sussar. Jag ser att pappa sticker in kameran i sovrummet (eller vad vet jag, men på filmen såg det iaf ut så!) och jag utbrister "omelett!", vilket var ett av mina favorituttryck när jag var i den åldern, tydligen.. Jag får iaf ett paket, sliter upp det, upptäcker att jag fått en peruk och utbrister "Åhhhh, en sån vill jag ha!!!" Jag vågar dock inte ens prova, inte heller storebror som vaknade och slängt sej framför kameran i ett försök att uppnå sitt rykte som linslus. Nästa paket öppnar jag försiktigt och vecklar fram först nåt som ser ut som två ben "ååh, ett par byxor" vecklar upp plagget ytterligare lite och säger "ååhh.. det är en tröja" När jag pulat klart upptäcker jag att det är en KLÄNNING och skriker "Ååååååh, det är en KLÄNNING!!!! DEN ska jag ha!!" Och senare på filmen sitter jag där snällt i min klänning. Har tyvärr oxå filmbevis på att jag sitter i sandlådan med spetskjol i rött och vitt. Mamma och pappa satte lås på min garderob för att jag helst skulle byta kläder ungefär 10 gången om dagen. På riktigt. Stackars förvirrade barn (jag alltså...) Nu när jag sitter här, 19 år senare, men feta, tjocka killår, dock ganska fotbollsaktiga efter alla år på planen och sparkar på bollar hit och dit, Och efter alla dessa år i högstadiet när jag var KOMPIS med alla när mina kompisar ville strula med den och den :) haha. Jag har svårt att se att jag var sådär flickflickig. Men det börjar så smått komma tillbaka..:) På gott och ont säkert.

Vilket massa trams! Men härligt var det! Framåt kvällen igår kom Carro och Mickis över för att börja planera vår lilla Coctailtillställning i oktober. (Den 6:e tom, hör av er alla som vill komma! :) ) Smygreklam? Nejdå... Det känns bra. Tror det kommer bli hur kul som helst!!! Nåt att se fram emot i höstmörkret.. Dricka coctails, ha fina kläder och tjoa och tjimma!

Nu kanske jag ska jobba lite. Eller snarare rensa kaffesump. Ska lite senare lägga upp några kort här, kom på att jag inte ens lagt upp tokkorten från kryssningen i juni, ajjabajja! Kommer snart. Adjökens


Seeeeg

Usch... Jag bara sitter här och sitter. Kortnumrena bråkar, jag vill gå hem, huvudet snurrar, och jag är bara allmänt seg o trött. Jag trodde ju även att jag skulle få sovmorgon i morse, 07:59 ringer telefonen: "Hur snabbt kan du bli klar? Det är kris" Jag - "eeeeeh... ja.. jag har just gått upp och håller i filpaketet på väg att fylla min frukostskål... i morgonrock" Sen gick det fort. Rota bland kläder, i messen i vårt sovrum, bre två snabba mackor, springa ner utanför huset, vänta på den förbeställda taxin och sminka mej i bilen.. Lever jag ett flashigt liv eller ej? Ej skulle jag säga..

Jag har iaf bossat idag i repan när alla tantor åkt bort. Yeah. En snorförkyld Lisa kom och dregglade lite äckel på mig, men hon kompenserade snabbt upp det med sin härliga skånska och sin höga flumnivå. Istället känns det just nu som att dom elaka små bakterie (jävlarna) har hoppat på mej o kryllar nu i hela min kropp. GAAAH. Stryk ska dom ha. Nu är det äntligen helg iaf.. Jag ska nog mest ligga på soffan och deppa över min vita månad. Eller vara fjorton år och grina över att jag inte har en aning om vad jag ska göra med mitt liv. Kul liv? Sådär va..

Hösten kommer kanske bli mysig ändå.. Jag börjar så smått planera en tripp till min älskade Sanna, ska bli underbart om det blir av. Shoppa lite, parta lite, bara umgås med henne för en gång skull. Du och jag och Gud, Sanna (Observera att jag skrev GUD med stort G, ja, jag ÄR jättereligös...)

_____________________________________Tekniskt fel________________________________________ 


Hoppsan.. Nu sitter jag hemma hos mami och det är visst lördag.. Jag började ju skriva igår, men sen ville datan kolappsa, och då ville jag inte riktigt hänga på bloggen längre. Så nu är jag här.. Igen. Lördag, klädd med sjal, bohemiska örhängen och med ångest för ett par sjukt snygga skor jag köpt på rea! Varför ångest? jo, för att jag ligger på minus kanske... Yaya.. Idag är det lördag, finns ju roligare saker att tänka på.

Jag känner mej hängig idag oxå, inte alls så kul (för nu var det genast mycket roligare).. Men jag är iaf nykter, jag kämpar på med min vita månad, och det går så bra så. kanske därför jag åt godis, chips och dip till frukost i morse? USCH. Vomera. Nu flummar jag igen, så det är lika bra att låta bli att fortsätta :)

Hejhopp.

RSS 2.0